Konsulttjänster

Kunskap & erfarenhet

Konstruktion för processinstrumentering

Våra erfarna konstruktörer och ingenjörer erbjuder konstruktionstjänster för all typ av instrumentering i industriell miljö. Med utgångspunkt i våra kunders behov och önskemål tar vi fram förslag som säkerställer god prestanda och hög driftsäkerhet. De flesta av våra konstruktörer har utvecklats inom vår verksamhet och har en bakgrund som montör eller tekniker vilket gör att de har en mycket god praktisk förståelse för de applikationer de designar. Detta gör också att vår personal många gånger kan delta i felsökning eller ombyggnader av felaktiga installationer vid utcheckning och driftsättning.

Rit och CAD

Vi erbjuder våra kunder hjälp att utföra CAD-ritningar av EL-scheman, instrumentritningar eller P&ID´s. För större ritapplikationer med många ritningar av snarlikt utförande har vi utvecklat ett eget program för snabb och effektiv massgenerering. Kontakta oss för prisförslag. 

Rör och cisternmärkning (CLP-förordningen)

Vi vet att många anläggningsägare har mycket att sätta sig in i för att greppa den lagstiftning som reglerar hantering av kemikalier och trycksatt utrustning och hur man skall märka rör och cisterner för att uppfylla gällande krav. Vi erbjuder en trygg och säker konvertering till CLP-förordningen (Classification Labeling Packaging) enligt EU-direktivet. Vi utför övergången enligt en trestegsmetod där kunden kan anlita oss för ett eller flera steg enligt nedan;

  1. Kostnadsfri nulägesanalys hur anläggningen står sig i förhållande till lagar och regler.
  2. Utredning av kunds behov. Genomgång av säkerhetsdatablad, tillhandahållande av placeringsunderlag, beställningslistor och offerter för märkmaterial.
  3. Märkmontage på Er anläggning, detta gör att ni vet att uppdraget blir gjort på utsatt tid och ni behöver inte lyfta ordinarie personal från deras dagliga sysslor.

Driftstöd

Vi tillhandahåller personal med erfarenhet som driftoperatörer för både kort- och långsiktiga projekt. Lämpliga tillämpningar är bemanning av skift vid belastningstoppar eller sjukskrivningar och ledigheter eller dagtidstjänst som stöd för till exempel projektorganisationer.

 

 

Vår vision är att stimulera våra medarbetares utveckling och överträffa våra kunders förväntningar.